AYUNTAMIENTO DE POLOP DE LA MARINA - Jueves, Noviembre 14, 2019
   
Letra

Busque en nuestra webAvda. Sagi Barba, n° 34 - 03520
ayto@polop.org  96 587 01 50
Ayuntamiento de Polop de la Marina

Presentació del llibre “El periodisme insurgent”

Presentació del llibre “El periodisme insurgent”

Divendres que ve 22 de setembre tindrà lloc la presentació del llibre "Rosa Solbes, el periodisme insurgent" d'Esperança Costa, a la Casa de la Cultura a partir de les 20:00h


El próximo viernes 22 de septiembre tendrá lugar la presentación del libro “Rosa Solbes, el periodisme insurgent” de Esperança Costa, en la Casa de la Cultura a partir de las 20:00h


Esperança Costa

Esperança Costa (Gandia, 1963), autora del llibre ‘Rosa Solbes. El periodisme insurgent’, editat per la Companyia Austrohongaresa de Vapors, és llicenciada en Geografia i Història i màster en Patrimoni Cultural per la Universitat de València, però la major part de la seua trajectòria l’ha dedicada al periodisme.

Ha treballat en El País, Canal 9 i ADN, i ha col·laborat en Levante-EMV, Escuela Española, NAT i La Veu del País Valencià, entre d’altres mitjans.

Va crear Periodistes, publicació de la Unió de Periodistes Valencians, de la qual va ser secretària general de 1999 a 2003. Ha estat guardonada per diversos guions de curtmetratges i és autora de les guies Gandia, ciutat ducal i La Gandia dels Borja (Institut Internacional d’Estudis Borgians).


“Rosa Solbes. El periodisme insurgent”

Rosa Solbes (Alacant, 1950) ha escrit reportatges, entrevistes i columnes que s’han convertit en referents del periodisme valencià de la Transició. És el temps de les bombes contra Joan Fuster i Sanchis Guarner, dels atemptats d’ETA i els GRAPO, de la violència ultra contra les autoritats democràtiques, del colp d’Estat…

Compromesa amb l’esquerra, el feminisme i el valencianisme, pertany a una generació de periodistes insurgents que va sacsejar la professió a València els anys 70 i 80. Va treballar en Primera Página, Valencia Fruits, Valencia Semanal, Diario de Valencia, Radiocadena i TVE, i ha estat corresponsal d’Interviú, Tiempo i El Periódico.

Ha viscut, de primer com a directora-fundadora de Ràdio 9, i finalment com a membre de l’últim consell d’administració de RTVV, el naixement i la mort dels mitjans públics valencians.

En aquesta biografia en format de reportatge, la també periodista Esperança Costa rescata documents inèdits i anècdotes que ajuden a comprendre, prenent a Rosa Solbes com a fil conductor, la realitat valenciana dels darrers 40 anys.


Enlace relacionado con la noticia:

 • Cartell de la presentació.


 • Haga click para volver atrás

  Plenos

  Los plenos del Ayuntamiento on line: Ponemos a su disposición toda la información referente a los plenos realizados desde el mandato de la nueva corporación. Pinche AQUÍ para descargárselos.

  Tablón de Anuncios

  Los anuncios del Ayuntamiento on line: Ponemos a su disposición toda la información referente a los anuncios publicados en el tablón del Ayuntamiento. Pinche AQUÍ para descargárselos.

   


  © Copyright 2009. Ayuntamiento de Polop de la Marina. Todos los derechos reservados. Avda. Sagi Barba, n° 34 - 03520 | ayto@polop.org. 96 587 01 50

  Zona Privada