AYUNTAMIENTO DE POLOP DE LA MARINA - Lunes, Agosto 19, 2019
   
Letra

Busque en nuestra webAvda. Sagi Barba, n° 34 - 03520
ayto@polop.org  96 587 01 50
Ayuntamiento de Polop de la Marina

Actuació del Grup de Danses el Porxet

Actuació del Grup de Danses el Porxet

Actuació del Grup de Danses el Porxet juntament amb El Grup Bellaguarda Tradicions

Esta actuació es troba emmarcada dins de la campanya d'intercanvis musicals, i en ella el Grup Bellaguarda Tradicions retornarà la visita que el Grup de Danses el Porxet va realitzar diumenge passat 30/09 a Altea.

L'actuació serà diumenge que ve 7 d'octubre a les 18.00 h en la plaça dels Xorros de Polop de la Marina. En ella a més dels dos grups de danses podrem gaudir de l'Orquestra de Pols i Pua Societat Filharmònica Altanense i de les veus de Marta Guarinós Ronda i Luís Alvado Fresneda.


Actuación del “Grup de Danses el Porxet” junto con El “Grup Bellaguarda Tradicions”

Esta actuación se encuentra enmarcada dentro de la campaña de intercambios musicales, y en ella el "Grup Bellaguarda Tradicions" devolverá la visita que el "Grup de Danses el Porxet" realizó el pasado domingo 30/09 en Altea.

La actuación será el próximo domingo 7 de octubre a las 18:00h en la plaza de los Xorros de Polop de la Marina. En ella además de los dos grupos de danzas podremos disfrutar de la “Orquestra de Pols i Pua Societat Filarmónica Altanense” y de las voces de Marta Guarinós Ronda i Luís Alvado Fresneda.


Enlace relacionado con la noticia:Haga click para volver atrás

Zona Privada